Allround medewerker Huishoudelijke Dienst Huis het Loo

Departement Hofmaarschalk 32 Apeldoorn

Is gastvrijheid en dienstverlening je passie en vind je het een uitdaging om hier continu vorm en invulling aan te geven, dan zijn wij op zoek naar jou! Werk je graag in een klein enthousiast team? Ben je gastvrij en kun je snel schakelen tussen verschillende operationele werkzaamheden? In deze veelzijdige functie lever je een bijdrage aan de schoonmaak en dienstverlening op deze locatie.

De Allround medewerker Huishoudelijke Dienst geeft uitvoering aan uiteenlopende (schoonmaak)werkzaamheden ten behoeve van de huishouding en verleent persoonlijke assistentie aan de bewoners in de ruimste zin des woords.

Profiel

De ideale kandidaat:

 • heeft (schoonmaak)ervaring met historische inventaris en ervaring in de gastvrijheidsbranche
 • heeft kennis van en vaardigheid in het behandelen en reinigen van kleding, linnen- en wasgoed
 • is vaardig in het her- en verstellen van kleding en linnengoed
 • heeft kennis van en vaardigheid in het koken van maaltijden
 • heeft kennis van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP
 • is flexibel inzetbaar (qua werk- en verloftijden zoals weekend, avond en feestdagen) en beschikt over een grote mate van flexibiliteit in verband met de diversiteit van de werkzaamheden
 • is sociaal vaardig en werkt vanuit een verzorgende en dienstverlenende instelling
 • is vaardig in het optreden met de vereiste discretie en in het omgaan met de vertrouwelijkheid van de positie
 • kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • heeft affiniteit met huisdieren
 • is in het bezit van een rijbewijs en woonachtig in de regio Apeldoorn

Voor deze rol wordt mbo-werk- en denkniveau gevraagd. Competenties die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van deze functie zijn kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, aanpassingsvermogen, organiseren van eigen werk, interne klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.

Aanbod

Het betreft een functie voor 32 uur per week, verdeeld over minimaal 4 dagen. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.743,86 bruto per maand (op basis van een 36-urige werkweek), exclusief 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De hoofdstandplaats is Apeldoorn. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Organisatie

De Dienst van het Koninklijk Huis (DKH) ondersteunt de Koning, Koningin Máxima en Prinses Beatrix zowel in hun werk als privé. Ook ondersteunt de DKH de andere leden van het Koninklijk Huis bij hun werkzaamheden als lid van het Koninklijk Huis. De bijna 300 medewerkers van de DKH werken in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en omgeving en Baarn. De Dienst is opgebouwd uit een aantal afdelingen (‘departementen’), ieder met een eigen specialisme of deskundigheid. Samen werken we aan één en hetzelfde doel: het ondersteunen van de Koning en de andere leden van het Koninklijk Huis, zodat zij hun rol in binnen- en buitenland optimaal kunnen vervullen. Meer informatie over de Dienst van het Koninklijk Huis kun je vinden op www.koninklijkhuis.nl.

Departement Hofmaarschalk

Het departement waarbinnen de werkzaamheden worden uitgevoerd, is belast met het leveren van optimale ondersteuning aan de principalen, zowel privé als zakelijk, op het gebied van huishoudelijke en logistieke/facilitaire ondersteuning, het verzorgen van de hotelfunctie en van evenementen.

Herken jij je in dit profiel?

Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief en CV uiterlijk op 27 mei 2022 via vacature@dkh.nl. Voor informatie kun je contact opnemen met Yvonne Menko, Managementadviseur P&O van de Dienst van het Koninklijk Huis, via bovenstaand e-mailadres. Een veiligheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

De Dienst van het Koninklijk Huis stelt zich tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen; dat zien wij graag weerspiegeld in ons team.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.