Allround Medewerker Ondersteunende Dienst

Departement Hofmaarschalk 36 Amsterdam

Werk je graag in een enthousiast team? Ben je allround inzetbaar en kun je snel schakelen tussen verschillende operationele werkzaamheden? In deze veelzijdige functie lever je een bijdrage aan de dienstverlening op het Koninklijk Paleis Amsterdam

“Is gastvrijheid en dienstverlening je passie en vind je het een uitdaging om hier continu vorm en invulling aan te geven, dan zijn wij op zoek naar jou!”

—ym

Functie

De Allround Medewerker Ondersteunende Dienst voert uiteenlopende ondersteunende werkzaamheden uit op het gebied van het reguliere schoonmaakonderhoud, montage en logistieke werkzaamheden, assisteert bij de voorbereiding en uitvoering van evenementen en verricht diverse overige werkzaamheden.

Profiel

De ideale kandidaat:

  • is vaardig op het gebied van uiteenlopende ondersteunende dienstverlenende en facilitaire (schoonmaak- en onderhouds)werkzaamheden;
  • heeft kennis van de veiligheidsvoorschriften op het gebied van de Arbo-wetgeving;
  • is vaardig in het uitvoeren en het begeleiden van de uitvoering van o.a. schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden;
  • weet goed te assisteren bij het (her)inrichten van ruimten;
  • kan - ook onder tijdsdruk - nauwgezet en planmatig werken;
  • kan zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • heeft een flexibele werkhouding.

Voor deze functie wordt mbo-werk- en denkniveau gevraagd. Daarnaast zijn gevoel voor verhoudingen, discretie en humor belangrijk. Competenties die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van deze functie zijn kwaliteits-gerichtheid, samenwerken, aanpassingsvermogen, organiseren van eigen werk, interne klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.

Aanbod

Het betreft een functie voor 36 uur per week. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.743,86 bruto per maand, exclusief 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De hoofdstandplaats is Amsterdam. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met de mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Organisatie

De Dienst van het Koninklijk Huis (DKH) ondersteunt de Koning, Koningin Máxima en Prinses Beatrix zowel in hun werk als privé. Ook ondersteunt de DKH de andere leden van het Koninklijk Huis bij hun werkzaamheden als lid van het Koninklijk Huis. De bijna 300 medewerkers van de DKH werken in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en omgeving en Baarn. De Dienst is opgebouwd uit een aantal afdelingen (‘departementen’), ieder met een eigen specialisme of deskundigheid. Samen werken we aan één en hetzelfde doel: het ondersteunen van de Koning en de andere leden van het Koninklijk Huis, zodat zij hun rol in binnen- en buitenland optimaal kunnen vervullen. Meer informatie over de Dienst van het Koninklijk Huis kun je vinden op www.koninklijkhuis.nl.

Departement Hofmaarschalk

Het departement waarbinnen de werkzaamheden worden uitgevoerd, is belast met het leveren van optimale ondersteuning aan de principalen, zowel privé als zakelijk, op het gebied van huishoudelijke en logistieke/facilitaire ondersteuning, het verzorgen van de hotelfunctie en van evenementen.

Herken jij je in dit profiel?

Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 30 mei 2022 via vacature@dkh.nl. Voor informatie kun je contact opnemen met Yvonne Menko, Managementadviseur P&O van de Dienst van het Koninklijk Huis, via bovenstaand e-mailadres. Een veiligheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

De Dienst van het Koninklijk Huis stelt zich tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen; dat zien wij graag weerspiegeld in ons team.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.