Gastheer/-vrouw

Departement Hofmaarschalk 32 Den Haag

Is gastvrijheid en dienstverlening je passie, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons team zijn we op zoek naar een servicegerichte, proactieve gastheer/-vrouw. Werk je graag in een enthousiast team in het hart van Den Haag? Ben je gastvrij? En kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden? In deze veelzijdige functie ben je het visitekaartje van de organisatie en verricht je diverse dienstverlenende en ondersteunende werkzaamheden.

Functie

De gastheer/-vrouw verricht verzorgende en bedienende/serverende taken ten behoeve van bewoners, gebruikers en gasten/bezoekers van de diverse locaties en is op diverse locaties inzetbaar tijdens evenementen. Assisteert bij het voorbereiden, uitvoeren en opruimen van ontvangsten, recepties, lunches en diners, verricht werkzaamheden tijdens (staats)bezoeken en verleent logistieke ondersteuning. Daarnaast kan de gastheer/-vrouw ondersteunende diensten verrichten bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden op een van de operationele en specialistische afdelingen zoals Zilverkamer, Wijnkelder, Garderobe & Linnenkamer of als Portier-bewaker.

Profiel

De ideale kandidaat:

  • heeft mbo werk- en denkniveau en opleiding(en) op het vakgebied
  • heeft aantoonbare ervaring in het luxere gastvrijheidssegment en kennis van protocollaire omgangsvormen
  • heeft kennis van en vaardigheid in serveer- en bedieningstechnieken
  • heeft kennis van HACCP, Arbo-, BHV- en veiligheidsvoorschriften en is in het bezit van rijbewijs B
  • is vaardig in het optreden en omgaan met de vereiste discretie en vertrouwelijkheid
  • is vaardig in het zowel zelfstandig werken als in teamverband
  • is flexibel inzetbaar (qua werk- en verloftijden; onregelmatige en weekenddiensten zijn van toepassing)

Competenties die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van deze functie zijn kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, stressbestendigheid, aanpassingsvermogen, initiatief en loyaliteit.

Aanbod

Het betreft een functie voor 32 uur per week. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.045,91 bruto per maand o.b.v. 36 uur, excl. 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De hoofdstandplaats is Den Haag. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar met mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Organisatie

De Dienst van het Koninklijk Huis heeft als taak ervoor te zorgen dat het Staatshoofd en zijn familie optimaal hun functies kunnen uitoefenen en ondersteunt de Koning bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Voor de organisatie werken ruim 300 medewerkers in de Koninklijke verblijven in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Baarn. Het Departement Hofmaarschalk, waarbinnen de werkzaamheden worden uitgevoerd, is belast met het leveren van optimale ondersteuning aan de principalen, zowel privé als zakelijk, op het gebied van huishoudelijke en logistieke/facilitaire ondersteuning, het verzorgen van de hotelfunctie en van evenementen. Meer informatie over de Dienst van het Koninklijk Huis kun je vinden via www.koninklijkhuis.nl.

Herken jij je in dit profiel?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief en cv vóór 12 april 2023 via vacature@dkh.nl. Voor informatie kun je contact opnemen met Yvonne Menko, Managementadviseur P&O, via vacature@dkh.nl. Een veiligheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

De Dienst van het Koninklijk Huis stelt zich tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen; dat zien wij graag weerspiegeld in ons team.