Hofchauffeur

Koninklijk Staldepartement 48 Den Haag

Bij het Koninklijk Staldepartement zijn we op zoek naar een Hofchauffeur! Je komt terecht in een team van 14 chauffeurs met passie voor het vak. In deze functie vervoer je de Leden van het Koninklijk Huis die geen persoonsgebonden chauffeur hebben, leden van de Hofhouding en (buitenlandse) gasten. Je selecteert en (indien nodig) verkent routes van tevoren en je bent in staat in officiële autostoeten mee te rijden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gebruikersonderhoud, de inzetbaarheid, de veiligheid en de verzorging van de auto’s. Ook verricht je overige werkzaamheden, zoals het transport van paarden en goederen of het rijden op de Koninklijke bus

Profiel

De ideale kandidaat:

  • is in bezit van rijbewijs BE en heeft uitstekende rijvaardigheid (zo mogelijk niveau OVR Politieacademie);
  • heeft kennis van veiligheidsprocedures tijdens verplaatsingen;
  • kent de wegenverkeerswetgeving in binnen- en buitenland;
  • is bereid regelmatig ’s avonds en in de weekeinden dienst te doen;
  • is in het bezit van een EHBO-diploma;
  • is sociaal vaardig, stressbestendig en representatief.

Daarnaast is het gewenst dat je al in het bezit bent van rijbewijs C, D en vakdiploma CCV-B (code 95) voor het rijden op bus en/of vrachtauto, en is de specialistische rijopleiding/VIP-chauffeur een pré.

Om succesvol te zijn in deze functie is het belangrijk dat je over de volgende competenties beschikt: samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, aanpassingsvermogen, organiseren van eigen werk, interne klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.

Aanbod

We zoeken iemand voor 48 uur per week. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.743,86 per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, exclusief vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en een toelage onregelmatige dienst. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De hoofdstandplaats is Den Haag. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Organisatie

De Dienst van het Koninklijk Huis is de organisatie die Z.M. de Koning, H.M. Koningin Máxima en H.K.H. Prinses Beatrix ondersteunt, zowel bij hun werk als privé. Ook ondersteunt de Dienst de andere leden van het Koninklijk Huis bij de uitoefening van hun werkzaamheden als lid van het Koninklijk Huis.

De Dienst van het Koninklijk Huis bestaat uit het Civiele Huis en het Militaire Huis en telt ruim 300 medewerkers. Zij werken op de Koninklijke woon- en werkverblijven zoals Paleis Noordeinde en Paleis Huis ten Bosch in Den Haag, het Koninklijk Paleis in Amsterdam en woonverblijven in Apeldoorn en Baarn.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het Koninklijk Staldepartement. Het Koninklijk Staldepartement, onder leiding van de Stalmeester, regelt vervoer in alle soorten met koninklijke uitstraling en waardigheid maar waar nodig en passend ook discreet en onzichtbaar. Dit gebeurt deels in eigen beheer, terwijl een ander deel wordt verzorgd in nauwe samenwerking met partners.

Tevens is het Koninklijk Staldepartement belast met de verwerving van, het beheer over en de zorg voor de levende have en de bijzondere verzameling rijtuigen, sleden en tuigage. Meer informatie over de Dienst van het Koninklijk Huis is te vinden op www.koninklijkhuis.nl.

Herken je je in dit profiel?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief en cv voor 20 december 2021 via vacature@dkh.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein van den Heuvel, Managementadviseur P&O via bovenstaand e-mailadres. Een veiligheidsonderzoek, een aanstellingskeuring en een psychologische test maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

De Dienst van het Koninklijk Huis stelt zich tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen; dat zien wij graag weerspiegeld in ons team.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.