Junior Butler

Departement Hofmaarschalk 36 Apeldoorn

Wat ga je doen

Is gastvrijheid en dienstverlening je passie en vind je het een uitdaging om hier continu vorm en invulling aan te geven, dan zijn wij op zoek naar jou!

Werk je graag in een klein enthousiast team? Ben je gastvrij, vervul je graag de wensen van anderen en kun je snel schakelen tussen verschillende operationele werkzaamheden? In deze veelzijdige functie lever je een bijdrage aan de service en dienstverlening op een prachtige locatie in Apeldoorn. Je geeft uitvoering aan diverse dienstverlenende werkzaamheden ten behoeve van een huishouding en verleent persoonlijke assistentie aan de bewoners op uiteenlopende gebieden

Wat breng je mee

De ideale kandidaat:

 • heeft mbo werk- en denkniveau en opleiding(en) op het vakgebied
 • heeft aantoonbare ervaring in het luxere gastvrijheidssegment en kennis van protocollaire omgangsvormen
 • heeft kennis van en vaardigheid in serveer- en bedieningstechnieken en het koken van maaltijden
 • heeft kennis van uiteenlopende huishoudelijke taken en ervaring in het uitvoeren van werkzaamheden t.b.v. een huishouding, ook op het gebied van zilverwerk en kleding
 • heeft kennis van HACCP, Arbo-, BHV- en veiligheidsvoorschriften
 • is discreet, loyaal, dienstbaar en netjes
 • is sociaalvaardig
 • kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • heeft affiniteit met huisdieren
 • is flexibel inzetbaar (qua werk- en verloftijden zoals weekend, avond en feestdagen) en is flexibel inzetbaar in verband met de diversiteit van de werkzaamheden
 • is bereid om mee te reizen naar het buitenland (vakantiewoning)
 • is in het bezit van een rijbewijs en woonachtig in de regio Apeldoorn

Competenties die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van deze functie zijn kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, stressbestendigheid, aanpassingsvermogen, initiatief en loyaliteit.

Wat bieden wij

Het betreft een functie voor 36 uur per week, verdeeld over 5 dagen. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.190,86 bruto per maand exclusief 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De hoofdstandplaats is Apeldoorn. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Organisatie

De Dienst van het Koninklijk Huis (DKH) ondersteunt de Koning, Koningin Máxima en Prinses Beatrix zowel in hun werk als privé. Ook ondersteunt de DKH de andere leden van het Koninklijk Huis bij hun werkzaamheden als lid van het Koninklijk Huis. De bijna 300 medewerkers van de DKH werken in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en omgeving en Baarn. De Dienst is opgebouwd uit een aantal afdelingen (‘departementen’), ieder met een eigen specialisme of deskundigheid. Samen werken we aan één en hetzelfde doel: het ondersteunen van de Koning en de andere leden van het Koninklijk Huis, zodat zij hun rol in binnen- en buitenland optimaal kunnen vervullen. Meer informatie over de Dienst van het Koninklijk Huis kun je vinden op www.koninklijkhuis.nl.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het Departement Hofmaarschalk en is belast met het leveren van optimale ondersteuning aan de principalen, zowel privé als zakelijk, op het gebied van huishoudelijke en logistieke/facilitaire ondersteuning, het verzorgen van de hotelfunctie en van evenementen.

Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief en cv vóór 28 november 2023