Keukenassistent

Departement Hofmaarschalk 32 Den Haag

Wil jij als keukenassistent je steentje bijdragen in een hecht en enthousiast team, dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als keukenassistent ondersteun je de keukenbrigade bij uiteenlopende werkzaamheden ter voorbereiding van ontbijt, lunch, diner en recepties. Je zorgt samen met het team van keukenassistenten voor het schoonhouden van de keuken, keukengereedschap en serviesgoed en verzorgt het keukenlinnengoed. Ook zorg je (mede) voor de dagelijkse keukenbestellingen. Daarnaast verzorgen de keukenassistenten zelfstandig de koffie, thee en maaltijdfaciliteiten voor het aanwezige personeel tijdens evenementen. De keukenbrigade is dagelijks op meerdere locaties inzetbaar. De werkzaamheden worden middels roosterdiensten zowel op weekdagen als op weekenddagen uitgevoerd.

Profiel

De ideale kandidaat:

  • is in het bezit van relevante vakdiploma’s (mbo niveau 1-2) en aantoonbare werkervaring op het vakgebied
  • is bekend met de HACCP-richtlijnen of bereid de opleiding te volgen
  • kan in teamverband werken en beschikt over goede contactuele eigenschappen
  • is flexibel inzetbaar (qua werk- en verloftijden) en is initiatiefrijk
  • is in het bezit van een rijbewijs

Competenties die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van deze functie zijn kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, aanpassingsvermogen, organiseren van eigen werk, interne klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.

Aanbod

Het betreft een functie voor 32 uur per week. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.607,16 bruto per maand (o.b.v. 36 uur), exclusief 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering en een onregelmatigheidstoelage. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De hoofdstandplaats is Den Haag. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Organisatie

De Dienst van het Koninklijk Huis (DKH) ondersteunt de Koning, Koningin Máxima en Prinses Beatrix zowel in hun werk als privé. Ook ondersteunt de DKH de andere leden van het Koninklijk Huis bij hun werkzaamheden als lid van het Koninklijk Huis. De bijna 300 medewerkers van de DKH werken in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en omgeving en Baarn. De Dienst is opgebouwd uit een aantal afdelingen (‘departementen’), ieder met een eigen specialisme of deskundigheid. Samen werken we aan één en hetzelfde doel: het ondersteunen van de Koning en de andere leden van het Koninklijk Huis, zodat zij hun rol in binnen- en buitenland optimaal kunnen vervullen. Meer informatie over de Dienst van het Koninklijk Huis kun je vinden op www.koninklijkhuis.nl.

Departement Hofmaarschalk

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het Departement Hofmaarschalk. Dit departement is belast met het leveren van optimale dienstverlening, zowel privé als zakelijk, op het gebied van huishoudelijke en logistieke/facilitaire ondersteuning, het verzorgen van de hotelfunctie en van evenementen. De keukenbrigade bestaat uit enthousiaste en goed op elkaar ingespeelde collega’s en staat dagelijks klaar voor de optimale dienstverlening op een van de Paleizen.

Herken jij je in dit profiel?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief en CV voor 7 juni 2022 via vacature@dkh.nl. Voor informatie kun je contact opnemen met Yvonne Menko, Managementadviseur P&O van de Dienst van het Koninklijk Huis, via bovenstaand e-mailadres. Een veiligheidsonderzoek en een aanstellingskeuring maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

De Dienst van het Koninklijk Huis stelt zich tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen; dat zien wij graag weerspiegeld in ons team.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.