Medewerker Bos- en Natuurbeheer Kroondomein Het Loo

Kroondomein Het Loo 36 Apeldoorn

Heb jij passie voor bos- en natuurbeheer en vind je het leuk om te werken op het prachtige Kroondomein, lees dan snel verder!


Functie
In deze uitdagende en uitvoerende functie in de boswachterij Uddel krijg je te maken met een diversiteit aan werkzaamheden. Denk hierbij aan bos- en terreinonderhoud, natuurbeheer, houtexploitatie, de instandhouding van de cultuurhistorische en archeologische waarden alsmede het optreden als gastheer voor bezoekers binnen het Kroondomein. Je werkzaamheden zijn gericht op de optimale functievervulling van de gebieden met een productie- en/of een natuurfunctie. Kortom, vind je het leuk om veel afwisseling te hebben in je werk en kan je daarnaast goed als gastheer optreden? Dan zijn we op zoek naar jou!


Profiel
De ideale kandidaat:

  • functioneert op mbo werk- en denkniveau (bij voorkeur in bezit van een Bos- en Natuurbeheeropleiding en een ETW-certificaat);
  • heeft basiskennis van de voorkomende flora en fauna binnen het Kroondomein en gedegen kennis van bos- en natuurbeheer en -ontwikkeling;
  • is vaardig in het werken met machines en werktuigen en kent de arbo- en milieuregelgeving;
  • is een teamplayer maar plant ook zelfstandig eigen werkzaamheden en voert deze uit;
  • heeft affiniteit met de geschiedenis en de cultuurhistorie van Kroondomein Het Loo;
  • beschikt over een goede fysieke conditie, is flexibel en allround inzetbaar, sociaal vaardig en werkt vanuit een dienstverlenende instelling.

Competenties die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van deze functie zijn kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, aanpassingsvermogen, organiseren van eigen werk, interne klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.


Aanbod
Het betreft een functie voor 36 uur per week. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.238,72 bruto per maand o.b.v. 36 uur. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De standplaats is Apeldoorn. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Organisatie
De Dienst van het Koninklijk Huis (DKH) ondersteunt de Koning, de Koningin en Prinses Beatrix zowel in hun werk als privé. Ook ondersteunt DKH de andere leden van het Koninklijk Huis bij hun werkzaamheden als lid van het Koninklijk Huis. De ruim 300 medewerkers van DKH werken in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en omgeving en Baarn. De Dienst is opgebouwd uit een aantal afdelingen (‘departementen’), ieder met een eigen specialisme of deskundigheid. Samen werken we aan één en hetzelfde doel: het ondersteunen van de Koning en de andere leden van het Koninklijk Huis, zodat zij hun rol in binnen- en buitenland optimaal kunnen vervullen. Meer informatie over de Dienst van het Koninklijk Huis kun je vinden op www.koninklijkhuis.nl of op de vacaturesite Dienst van het Koninklijk Huis (werkenbijdkh.nl).

Kroondomein Het Loo bestaat uit de boswachterijen Uddel en Gortel, samen Het Kroondomein, en de boswachterij Hoog Soeren en Het Paleispark, samen Het Staatsdomein. Het beheer, onder leiding van de Rentmeester, betreft onder meer de exploitatie van de bos- en natuurgebieden. De functie komt vacant bij Boswachterij Uddel.

Herken je je in dit profiel?
Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief en cv t.a.v. Marjolein van den Heuvel voor 4 december 2023. Solliciteer via de blauwe button!

Solliciteer direct

Een veiligheidsonderzoek en aanstellingskeuring maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

De Dienst van het Koninklijk Huis stelt zich tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen; dat zien wij graag weerspiegeld in ons team.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.