Medewerker Huishoudelijke Dienst Paleis Noordeinde Departement Hofmaarschalk

Paleis Noordeinde 32 Den Haag

Ben je op zoek naar een diverse en uitdagende functie en ben jij een aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

De medewerker Huishoudelijke Dienst geeft uitvoering aan het verrichten van hoofdzakelijk schoonmaakwerkzaamheden op Paleis Noordeinde en voert diverse overige servicewerkzaamheden uit.

Profiel

De ideale kandidaat:

  • heeft werkervaring in de gastvrijheidsbranche
  • heeft kennis van methoden en middelen voor het schoonmaken van kantoorruimten, woon- en slaapvertrekken en sanitair
  • heeft bij voorkeur kennis van en vaardigheid in het behandelen en reinigen van (historisch, antiek, kostbaar en onvervangbaar) meubilair
  • heeft kennis van de voorschriften op het gebied van veiligheid en arbo
  • is een teamplayer, maar kan tevens zelfstandig eigen werkzaamheden uitvoeren
  • is flexibel inzetbaar, sociaal vaardig en werkt vanuit een dienstverlenende instelling
  • is, bij voorkeur, in het bezit van een rijbewijs

Voor deze rol wordt vmbo werk- en denkniveau gevraagd. Competenties die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van deze functie zijn kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, aanpassingsvermogen, organiseren van eigen werk, interne klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.

Aanbod

Wij bieden een boeiende en uitdagende functie voor 32 uur per week. Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen een klein team.

De functie valt in ons functiehuis binnen het cluster Dienstverlening en facilitair. Je salaris kan uitlopen naar maximaal

€ 2.618,46 bruto per maand. Dit is afhankelijk van opleiding en ervaring en excl. 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 128 wettelijke verlofuren en 56 IKB uren per jaar, reiskostenvergoeding en onbeperkt gebruik van online trainingsmogelijkheden via GoodHabitz.

De hoofdstandplaats is Den Haag. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar met mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Organisatie

De Dienst van het Koninklijk Huis (DKH) bestaat uit verschillende departementen, ieder met een eigen specialisme of deskundigheid. Samen werken we aan één en hetzelfde doel: het ondersteunen van de Koning en de andere leden van het Koninklijk Huis, zodat zij hun rol in binnen- en buitenland optimaal kunnen vervullen. Ook ondersteunt de DKH de andere leden van het Koninklijk Huis bij hun werkzaamheden als lid van het Koninklijk Huis. De bijna 300 medewerkers van DKH werken in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en omgeving en Baarn. Meer informatie over de Dienst van het Koninklijk Huis kun je vinden op www.koninklijkhuis.nl.

Het Departement Hofmaarschalk, waarbinnen de werkzaamheden worden uitgevoerd, is belast met het leveren van optimale ondersteuning aan de principalen, zowel privé als zakelijk, op het gebied van huishoudelijke en logistieke/facilitaire ondersteuning, het verzorgen van de hotelfunctie en van evenementen.

Herken jij je in dit profiel?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief en CV voor 26 februari 2024 via vacature@dkh.nl. Voor informatie kun je contact opnemen met Yvonne Menko, Managementadviseur van de afdeling P&O van de Dienst van het Koninklijk Huis, via bovenstaand e-mailadres. Een veiligheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

De Dienst van het Koninklijk van het Huis stelt zich tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen; dat zien wij graag weerspiegeld in onze medewerkers.