Medewerker Huishoudelijke Dienst Paleis Noordeinde

Departement Hofmaarschalk 24-28 Den Haag

Wil jij als medewerker Huishoudelijke Dienst kwaliteit leveren in een paleisomgeving, dan zijn wij zeker op zoek naar jou.

Functie

De medewerker Huishoudelijke Dienst geeft uitvoering aan het verrichten van hoofdzakelijk schoonmaakwerkzaamheden op Paleis Noordeinde en voert diverse overige servicewerkzaamheden uit.

Profiel

De ideale kandidaat:

  • heeft werkervaring in de gastvrijheidsbranche
  • heeft kennis van methoden en middelen voor het schoonmaken van kantoorruimten, woon- en slaapvertrekken en sanitair
  • heeft bij voorkeur kennis van en vaardigheid in het behandelen en reinigen van (historisch, antiek, kostbaar en onvervangbaar) meubilair
  • heeft kennis van de voorschriften op het gebied van veiligheid en arbo
  • is een teamplayer, maar kan tevens zelfstandig eigen werkzaamheden uitvoeren
  • is flexibel inzetbaar, sociaal vaardig en werkt vanuit een dienstverlenende instelling
  • is, bij voorkeur, in het bezit van een rijbewijs

Voor deze rol wordt vmbo werk- en denkniveau gevraagd. Competenties die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van deze functie zijn kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, aanpassingsvermogen, organiseren van eigen werk, interne klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.

Aanbod

Het betreft een functie voor 24-28 uur per week (aantal uren in overleg). Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.817,71 bruto per maand (op basis van 36 uur), exclusief 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De hoofdstandplaats is Den Haag. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Organisatie

De Dienst van het Koninklijk Huis heeft als taak ervoor te zorgen dat het Staatshoofd en zijn familie optimaal hun functies kunnen uitoefenen en ondersteunt de Koning bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Voor de organisatie werken ruim 300 medewerkers in de Koninklijke verblijven in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Baarn. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het Departement Hofmaarschalk (HOFM). Dit departement is belast met het leveren van optimale ondersteuning aan de principalen, zowel privé als zakelijk, op het gebied van huishoudelijke en logistieke/facilitaire ondersteuning en het verzorgen van de hotelfunctie en van evenementen. Meer informatie over de Dienst van het Koninklijk Huis kun je vinden op www.koninklijkhuis.nl.

Herken jij je in dit profiel?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief en CV voor 28 maart 2023 via vacature@dkh.nl. Voor informatie kun je contact opnemen met Yvonne Menko, Managementadviseur van de afdeling P&O van de Dienst van het Koninklijk Huis, via bovenstaand e-mailadres. Een veiligheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

De Dienst van het Koninklijk van het Huis stelt zich tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen; dat zien wij graag weerspiegeld in onze medewerkers.