Medewerker Salarisadministratie

Thesaurie 24 Den Haag

Voor de Thesaurie zijn wij op zoek naar een fijne nieuwe collega op de Salarisadministratie! Werk je graag in een klein, enthousiast team in het hartje van Den Haag? En ben je op zoek naar een mooie baan waar geen dag hetzelfde is? Dan zoeken wij jou. Per direct hebben wij plaats voor een gedreven collega op de Salarisadministratie van onze financiële afdeling. In deze functie zorg je elke maand weer voor een correcte en tijdige salarisrun voor het personeel en de leden van de Koninklijke Hofhouding, ben je verantwoordelijk voor het verwerken van uiteenlopende salarismutaties, beantwoord je vragen van medewerkers en ondersteun je de Coördinator Salarissen bij haar dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast kan je - bij drukte - ook ingezet worden op een van de andere afdelingen van de financiële administratie en werk je nauw samen met de collega’s van de afdeling P&O.

Profiel

De ideale kandidaat heeft:

  • Mbo+ werk- en denkniveau en is in het bezit van - of is bereid dit te behalen - een praktijkdiploma Loonadministatie (PDL);
  • Aantoonbare werkervaring op een salarisadministratie, bij voorkeur bij een overheidsinstelling (DKH is trendvolger van cao Rijk);
  • Toepassingsgerichte kennis van sociale en fiscale wet- en regelgeving op een salarisadministratie;
  • Kennis van en ervaring met diverse geautomatiseerde (salaris)systemen;
  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Het vermogen om - ook onder tijdsdruk - netjes, accuraat en planmatig te werken, zowel zelfstandig als in (klein) teamverband;
  • Vaardigheid in het maken van analyses en rapportages.

Voor deze functie is discretie en integriteit enorm belangrijk. We zoeken iemand die goed kan omgaan met vertrouwelijke informatie, flexibel inzetbaar is en die bovenal dienstverlenend is ingesteld.


Aanbod

Het betreft een functie voor 24 uur per week, liefst verdeeld over 3 dagen. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.617,09 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De hoofdstandplaats is Den Haag. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.


Organisatie

De Dienst van het Koninklijk Huis heeft als taak ervoor te zorgen dat het Staatshoofd en zijn familie optimaal hun functies kunnen uitoefenen en ondersteunt de Koning bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Voor de organisatie werken ruim 300 medewerkers in de Koninklijke verblijven in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Baarn.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Thesaurie van de Dienst van het Koninklijk Huis (DKH). De Thesaurie is verantwoordelijk voor de financiële strategie, de bedrijfseconomische aspecten, het financieel beheer, de administratieve organisatie, de interne beheersing, risicomanagement, interne audits en

geautomatiseerde gegevensverwerking van de DKH. Dit alles binnen het kader van de Grondwet artikel 10, 40, 41, 42 en de Wet Financieel Statuut van het Koninklijk Huis. Daarnaast is de Thesaurie verantwoordelijk voor alle particuliere financiële aangelegenheden van de Koning en andere leden van de Koninklijke Familie.

Meer informatie over de Dienst van het Koninklijk Huis kan je vinden op www.koninklijkhuis.nl.


Herken je je in dit profiel?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie voor 1 februari 2022 via vacature@dkh.nl t.a.v. Marjolein van den Heuvel.

Een veiligheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De Dienst Koninklijk Huis stelt zich tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen; dat zien wij graag weerspiegeld in onze medewerkers.