Medewerker gastvrijheid

Departement Hofmaarschalk 36 Den Haag

Is gastvrijheid en dienstverlening je passie, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons team zijn we op zoek naar een servicegerichte, proactieve medewerker gastvrijheid. Werk je graag in een enthousiast team in het hart van Den Haag? Ben je gastvrij? En kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden? In deze veelzijdige functie ben je het visitekaartje van de organisatie en verricht je diverse dienstverlenende en ondersteunende werkzaamheden.

Functie
De functionaris verricht verzorgende en bedienende/serverende taken ten behoeve van bewoners, gebruikers en gasten/bezoekers van de diverse locaties en is op diverse locaties inzetbaar tijdens evenementen. Assisteert bij het voorbereiden, uitvoeren en opruimen van ontvangsten, recepties, lunches en diners, verricht werkzaamheden tijdens (staats)bezoeken en verleent logistieke ondersteuning. Daarnaast kan de gastheer/-vrouw ondersteunende diensten verrichten bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden op een van de operationele en specialistische afdelingen zoals Zilverkamer, Wijnkelder, Garderobe & Linnenkamer of als Portier-bewaker.


Profiel
De ideale kandidaat:

  • heeft mbo werk- en denkniveau en opleiding(en) op het vakgebied
  • heeft aantoonbare ervaring in het luxere gastvrijheidssegment en kennis van protocollaire omgangsvormen
  • heeft kennis van en vaardigheid in serveer- en bedieningstechnieken
  • heeft kennis van HACCP, Arbo-, BHV- en veiligheidsvoorschriften en is in het bezit van rijbewijs B
  • is vaardig in het optreden en omgaan met de vereiste discretie en vertrouwelijkheid
  • is vaardig in het zowel zelfstandig werken als in teamverband
  • is flexibel inzetbaar (qua werk- en verloftijden; onregelmatige en weekenddiensten zijn van toepassing)

Competenties die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van deze functie zijn kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, stressbestendigheid, aanpassingsvermogen, initiatief en loyaliteit.


Aanbod
Het betreft een functie voor 36 uur per week. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.045,91 bruto per maand o.b.v.36 uur, excl. 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De hoofdstandplaats is Den Haag. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar met mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.


Organisatie
De Dienst van het Koninklijk Huis (DKH) bestaat uit verschillende departementen, ieder met een eigen specialisme of deskundigheid. Samen werken we aan één en hetzelfde doel: het ondersteunen van de Koning en de andere leden van het Koninklijk Huis, zodat zij hun rol in binnen- en buitenland optimaal kunnen vervullen. Ook ondersteunt de DKH de andere leden van het Koninklijk Huis bij hun werkzaamheden als lid van het Koninklijk Huis. De bijna 300 medewerkers van DKH werken in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en omgeving en Baarn. Meer informatie over de Dienst van het Koninklijk Huis kun je vinden op www.koninklijkhuis.nl.

Herken jij je in dit profiel?
Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief en cv vóór 1 oktober 2023 via de blauwe knop bovenaan de pagina "solliciteer direct".