Over ons

De Dienst van het Koninklijk Huis (DKH) is de organisatie die Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Prinses Beatrix in hun dagelijks werk en daarbuiten ondersteunt. Ook ondersteunt DKH andere leden van het Koninklijk Huis bij de uitoefening van hun werkzaamheden. Voor de organisatie werken bijna 300 medewerkers. Zij werken in de Koninklijke verblijven in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Baarn. De meeste collega’s zijn werkzaam op het terrein van het Paleis Noordeinde in Den Haag.Onze collega’s

DKH kent een grote variëteit aan mensen en vakdisciplines. Onze collega’s werken intensief samen om constante dienstverlening van hoge kwaliteit te leveren. ‘Kwaliteitsgerichtheid’ en ‘Samenwerken’ zijn dan ook de kerncompetenties voor iedere functie binnen onze organisatie.

Wij vinden een prettige werkomgeving belangrijk en verwelkomen medewerkers die de beste zijn in hun vakgebied. DKH stelt zich tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen; dat zien wij graag weerspiegeld in onze medewerkers.

Onze arbeidsvoorwaarden

Als collega binnen DKH ben je een belangrijk onderdeel van onze organisatie. We willen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Wanneer je bij ons komt werken, ben je dan ook verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de cao van de Rijksoverheid. Meer informatie hierover kun je lezen in onze vacatures. Ook bieden we je verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, een vergoeding voor woon-werkverkeer en ontwikkelingsmogelijkheden.

Integriteit

Alle functies binnen de Dienst van het Koninklijk Huis zijn vertrouwensfuncties. Dit betekent dat een veiligheidsonderzoek door de AIVD standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure. Wil je hier meer over weten? Klik hier